Title Image

Noves equipacions al Hoquei Club Castellar

Noves equipacions al Hoquei Club Castellar

El club vol arribar a tenir sostenibilitat i ha activat una nova estratègia econòmica, en què l’arribada de nous espònsors serà vital. Només per a aquesta temporada, el club ha afegit marques com Candelsa, Cal Fruitós, Little Mamut, Unireco Logística, Instal·lacions Grau o Finques Clavé com a nous valedors, que s’uneixen a la nòmina en què ja hi havia GasN2, Bremen Veterinària, La Botiga del Castell, Fisiosport, Marcel Canudas, Foc de Llenya, Park Dental Vallès i Filmosol. En les entitats més petites, la importància del patrocini és vital i l’HC Castellar els integrarà entre l’equipació i tanques del pavelló, que aquesta temporada s’ompliran com mai.


Un dels principals actius són les samarretes, que aquesta temporada es renovaran per complet en totes les categories, i en què l’empresa sentmenatenca GasN2 seguirà com a principal patrocini. Escollides per majoria en una votació dels socis, els nous dissenys seguiran lluint els mateixos colors –fa uns anys vestien de blanc i negre–, però amb una imatge molt més moderna i amb la novetat que en la segona també es lluirà el grana característic.

El club vol arribar a tenir sostenibilitat i ha activat una nova estratègia econòmica, en què l’arribada de nous espònsors serà vital. Només per a aquesta temporada, el club ha afegit marques com Candelsa, Cal Fruitós, Little Mamut, Unireco Logística, Instal·lacions Grau o Finques Clavé com a nous valedors, que s’uneixen a la nòmina en què ja hi havia GasN2, Bremen Veterinària, La Botiga del Castell, Fisiosport, Marcel Canudas, Foc de Llenya, Park Dental Vallès i Filmosol. En les entitats més petites, la importància del patrocini és vital i l’HC Castellar els integrarà entre l’equipació i tanques del pavelló, que aquesta temporada s’ompliran com mai.


Un dels principals actius són les samarretes, que aquesta temporada es renovaran per complet en totes les categories, i en què l’empresa sentmenatenca GasN2 seguirà com a principal patrocini. Escollides per majoria en una votació dels socis, els nous dissenys seguiran lluint els mateixos colors –fa uns anys vestien de blanc i negre–, però amb una imatge molt més moderna i amb la novetat que en la segona també es lluirà el grana característic.


Tampoc s’ha volgut deixar de banda el vessant més social de l’entitat, que col·laborarà en diversos projectes, entre els quals destaca la col·laboració amb Suma+ Castellar i el projecte Una Onada de Petits Somriures del Parc Taulí de Sabadell, on es vol convertir la zona pediàtrica en un lloc més confortable per als més petits.